Termoprádlo má svůj význam

22.10.2012

Vaše výlety s nordic walking holemi doporučujeme začít kvalitním výběrem funkčního prádla.

Kvalitní hole na nordic walking ano, ale stačí to?

Nejen specialní hole na nordic walking vám zajistí, že při vašich toulkách bude vaše procházka stát za to. Základem kromě nordic walking holí je také kvalitní funkční oblečení. Jedná se o speciální prádlo, které je ušito ze speciálních materiálů, které svými funkčními materiály a svoji technologií umožňují, aby v při počasí na které je určeno fungovalo pro maximální komfort uživatele.

Pokud to s nordic walkingem myslíte vážně a nechcete myslet na to, že máte mokrá záda či vám začíná být chladno, sáhněte a vyzkoušejte funkční prádlo.

Pro výběr vhodného termoprádla je vhodné se obrátit přímo na odborníky a nechat si poradit. kdo jiný by měl dokázat poradit, než ten kdo funkční prádlo nabízí. I my vám rádi poradíme a doporučíme tu nejoptimálnější oblečení. Dnes je možné vybírat z různých funkčních materiálu od polyesteru přes bambusové termoprádlo po merino prádlo. Již neplatí, že nejdražší termoprádlo je i to nejkvalitnější. Je však pravdou, že velmi levné funkční termoprádlo (často prodávané v hypermarketech) kvalitou rozhodně neoplývají a zákazník ja pak z toho nešťasten.

Funkční doplňky - multifunkční šátky, ponožky na nordic walking

U funkčního prádla je však potřeba ještě myslet na různé drobné doplňky jakými jsou ponožky, multifunkční návleky či různé čepice. Asi nejdůležitějším doplňkem respektive nutnou výstrojí pro nordic walking jsou kvalitní funkční ponožky. V opravdu dobrých ponožkách se budete cítit dobře po celou dobu vycházky a nebudete s emuset soustředit na to, že máte puchýře či otlačeniny. Kvalitní ponožky totiž mají speciální zony právě proti otlačeninám a jiné funkční zony například pro rychlejší odvod potu z míst , kde se nejvíce nohy potí.

Naše doporučení: funkční prádlo má skvělé vlastnosti, ale velmi důležité je umět vrstvit termoprádlo. Nebojte se nás zeptat, rádi vám poradíme s výběrem vhodného funkčního prádla i s jeho vrstvením.


Úvod Úvod

Prodávané značky

Aktuality

  • 06.06 Ve dnech 7.-16.6. - DOVOLENÁ

    Ve dnech 7.-16.6. je z důvodu dovolené prodejna zavřena a také nebude probíhat expedice....

  • 04.06 Nordic walking v Řevnicích

    Již tuto sobotu 7.6. se v Řevnicích u Prahy koná velmi zajímavá akce, kde Vás seznámí...

  • 12.12 Vánoce - prodejna

    V období 23.12.2013 - 1.1.2014 je prodejna uzavřena. Příjemné prožití Vánoc a...

všechny aktuality...



Výhody nákupu u nás

  • Nákup bez registrace
  • Vrácení zboží do 14 dnů
  • Doručení ZDARMA od 1500 Kč
  • Dodání do 48 hod.

Novinky e-mailem

Informace o akcích, slevách...